About


 Welkom op de website van 7 Days Photography, die in het teken staat van passie en liefde voor de fotografie.

 

Wie ben ik

Ik ben Robert Sloot, oprichter van 7 Days Photography. Graag wil ik me aan u voorstellen.
De passie voor fotografie is al vroeg bij mij ontstaan. Mijn vader legde vroeger met zijn Agfa Clack vele momenten van het leven vast en daardoor raakte ik als kind al besmet met het fotografievirus. Zo groeide er bij mij op jonge leeftijd al de fascinatie om het leven om ons heen vast te leggen. Met elke klik leg je namelijk een uniek moment vast en ik besefte toen al dat je met een fotocamera je eigen geschiedenis vereeuwigt. En dat alleen met die ene klik. Fascinerend toch? De herinnering die de foto laat zien, zal nooit meer verdwijnen. Die koester je in je hart en leg je vast voor de volgende generaties. Deze impact liet mij niet meer los. Ik leende vaak de Agfa Matic camera van mijn vader om de vele gebeurtenissen van het leven vast te leggen en schreef daarmee geschiedenis. Ik heb me vervolgens verder verdiept in de fotografie doormiddel van workshops aan de Fotovakschool te Amsterdam en een opleiding gevolgd aan de Fotovakschool te Apeldoorn.


Hoe werk ik

Als beroepsfotograaf van 7 Days Photography wil ik u graag de meerwaarde van professionele fotografie meegeven in mijn foto`s. Plaatjes maken met onze smartphone kunnen we allemaal maar professionele foto`s maken is een specialisme en blijft een vak apart, dat gekoppeld is aan het oog en de ideeën van de fotograaf.
Ik sta graag voor u klaar om hoogwaardig werk bij u af te leveren. Foto`s die met veel passie en liefde zijn gecreëerd. Foto`s die van meerwaarde zijn voor u en/of uw bedrijf. Ik doe er alles aan om u blij te maken met prachtige en unieke foto’s. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie, prijsindicaties of een offerte.

 


Wat doe ik

Ik ben gespecialiseerd in interieur- en exterieurfotografie (Real Estate), Portretfotografie, journalistieke fotografie, productfotografie en reisfotografie. Ik licht graag daarvan een aantal specialisaties uit.


Interieur/exterieur fotografie

Mijn manier van interieur- en exterieurfotografie verschilt van de reguliere manier van fotograferen Daarmee onderscheid ik mij van anderen. Ik werk met speciale lichttechnieken die uw interieur een warme en mooie sfeer geven en de ruimte krijgt op die manier nog meer karakter. Ook worden de highlights en details nog beter weergegeven, een belangrijke meerwaarde voor het aantrekken van klanten, kopers of huurders van het object dat u aanbiedt. De foto’s van het object (huis, appartement, bedrijfspand etc.) dat u aanbiedt zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw onderneming. Mooie foto`s vertegenwoordigen en presenteren uw bedrijf niet alleen op uw website maar ook in uw reclame uitingen. Vaak van doorslaggevende betekenis voor uw toekomstige klanten.

 


Portretfotografie
Ieder mens is uniek en ieder mens verdient het om goed op een foto te staan. Ik laat graag uw karakter weerspiegelen en in een ontspannen sfeer zal ik u op de foto vastleggen. U zult uzelf terugzien zoals u bent: een prachtig mens. Om elkaar beter te leren kennen heb ik een kort voorgesprek waarin ik de fotosessie zal toelichten. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een op maat gemaakte fotosessie in mijn studio, bij u thuis of op locatie. Ik neem graag de tijd voor u.
Voor bedrijven heb ik ook op maat gemaakte portretsessies. Ik bespreek dit graag met u.

info@7daysphotography.nl  telefoonnummer +31 (0)6 473 90 449